HyperLink HyperLink HyperLink HyperLink
Μεθοδολογία Διδασκαλίας
 
 
 
 1. Λεξιλόγιο και Τέχνη Εκμαίευσης       

Προδιδασκαλία, οπτική ενίσχυση και τεχνικές εκμαίευσης βοηθούν στην αφομοίωση μεγάλου όγκου λεξιλογίου. Σ'αυτά οφείλεται η εξαιρετική επίδοση των μαθητών μας στις εξετάσεις γλωσσομάθειας.


2. Interactives


Memory and activation for mixed ability classes

 

60λεπτες επικοινωνιακές δραστηριότητες και ασκήσεις συναγωνισμού, βοηθούν τους κουρασμένους και πολυάσχολους μαθητές να μπουν σε εγρήγορση, ξυπνούν την μακρυπρόθεσμη μνήμη και υποστηρίζουν την σε βάθος αφομοίωση. Προφορικές ασκήσεις αλληλεπίδρασης και θεατρικό παιχνίδι επιβράβευσης βοηθούν τα παιδιά με χαμηλή αυτοεικόνα και μαθησιακές ιδιαιτερότητες να ενσωματωθούν ισόρροπα στην ομάδα.3. Humanistic exam preparation           


Elicitation & Effect techniques      

Οι μαθητές σε επίπεδο πτυχίου διδάσκονται ειδικές τεχνικές εκμαίευσης εννοιών και αφομοίωσης του απέραντου λεξιλογίου αυτών των επιπέδων.
Σ' αυτές τις τεχνικές οφείλεται μέρος της εξαιρετικής επίδοσης των μαθητών μας και οι υψηλές βαθμολογίες τους στις εξετάσεις των πανεπιστημίων Cambridge και Michigan.


4. Κιναισθητική Διδασκαλία και Αλληλεπίδραση

a) Motion and Emotion

Η εμπέδωση του λεξιλογίου και της γραμματικής γίνεται μέσα από την κίνηση όπως παντομίμα ή συμμετοχή σε παιχνίδια μέσα στην τάξη, αλλά και την αξιοποίηση όλων των αισθήσεων των μαθητών, όραση, ακοή, αφή. Σε αυτό συμβάλει και ο διαδραστικός πίνακας όπου βομβαρδίζει με εικόνες, βίντεο και ήχους και επιτίθεται έτσι στη διάσπαση προσοχής.

b) Speaking extra

Μεγάλη έμφαση δίνεται στην πρακτική του προφορικού λόγου μέσα από πλήθος επικοινωνιακών ασκήσεων που στόχο έχουν την εμπέδωση της νέας ύλης αλλά και την άνεση των μαθητών μας στη χρήση της ξένης γλώσσας. Το μονογλωσσικό μας σύστημα διδασκαλίας δημιουργεί γρήγορους παραγωγούς λόγου και ενισχύεται με τη χρήση έξτρα προφορικών ασκήσεων, εκτός αυτών των βιβλίων μας, από την πλούσια συλλογή που έχουμε δημιουργήσει ανά επίπεδο.

c) Έκθεση 4 δεξιότητες (listening, speaking, reading, interaction)

Η έκθεση διδάσκεται μέσα από 4 δεξιότητες ώστε η πλειοψηφία των μαθητών να μπορεί να βελτιώσει την ικανότητα στο γραπτό λόγο.


5. Η Γραμματική συναντά την τεχνολογία στην τάξη

Grammar and Laughter

 Βαρετά μαθήματα όπως η γραμματική και η έκθεση γίνονται αγαπημένα στους μαθητές με διάδραση και ηλεκτρονική υποστήριξη. Η τεχνολογία σε μια μαγική συνύπαρξη με την παραδοσιακή διδασκαλία. ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικά βιβλία (e-books) σε όλους μας τους μαθητές βοηθούν στην ευχάριστη επανάληψη στο σπίτι και στην αυτονομία μελέτης. Με τον τρόπο αυτό ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ, ενώ τα παιδιά ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους. Επίσης η γραμματική και η ορθογραφία διδάσκονται με την εκμαίευση και εν κινήσει! Η μέθοδος αυτή είναι μαθητοκεντρική και όχι παραδοσιακά δασκαλοκεντρική.


6. Audio and Multimedia Support

Visual and Methodology

 Οι επαναλήψεις λεξιλογίου και γραμματικής πριν από τα test γίνονται μέσα από ευφάνταστα προγράμματα στο video ή στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.


7. Συμπληρωματική Διδασκαλία

Οι μαθητές που έχουν έλλειψη οργάνωσης μελέτης και έλλειψη προθυμίας για μελέτη στο σπίτι, μπαίνουν σε τμήμα συμπληρωματικής διδασκαλίας, έτσι ώστε να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία εμπέδωσης. Η συμπληρωματική διδασκαλία είναι εβδομαδιαία, 60λεπτη και παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.

 
8. All that music


Art and Creativity workshops

Η ολοκλήρωση των προγραμμάτων μας γίνεται μέσα από τις θεατρικές μας εκδηλώσεις. Ελληνική και ξένη λογοτεχνία, μυθολογία, ποίηση, μουσική και κίνηση ζωντανεύουν μέσα στην τάξη. Είναι ότι περισσότερο λατρεύουν τα παιδιά (γιατί μαθαίνουν διασκεδάζοντας) αλλά και οι καθηγητές, γιατί μόνο μέσα από τους θεατρικούς διαλόγους τα παιδιά μπορούν να αφομοιώσουν με απίστευτη ταχύτητα τόσο μεγάλο όγκο λεξιλογίου.

 

 
 
 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας   Τμήματα   Extra links  
Είπαν για εμάς
ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 42 ΝΙΚΑΙΑ
Τηλ.: 210 4909650
e-mail: abennav@otenet.grΑΓΓΛΙΚΑ
η συνοικία μας...
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
επανάληψη αγγλικών
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
e-γονεϊκή συμβουλευτική
   
εργασίες μαθητών
   
επικοινωνία
   
 
  Copyright 2012 Όμιλος Μπενάκη  
wholesale air max|cheap air jordans|pompy wtryskowe|cheap huarache shoes| bombas inyeccion|cheap jordans|cheap sneakers|wholesale jordans|cheap china jordans|cheap wholesale jordans|cheap jordans|wholesale jewelry china|wholesale jerseys